Descoperiți Broker Portal Insights, noua noastră serie video

Portalul Broker este o platformă digitală pentru brokerii Coface. Modernă și intuitivă, această platformă le permite brokerilor să își optimizeze gestionarea activității lor.

Furnizarea de informații de afaceri

 

Cu Broker Portal, brokerii au o mai bună imagine de ansamblu și mai multe cunoștințe despre clienții lor. Acest lucru le facilitează gestionarea afacerii și performanța de zi cu zi în ceea ce privește gestionarea portofoliului de clienți, oferindu-le în același timp mai mult sprijin din partea echipelor Coface.

 

Portalul Coface Broker este disponibil în peste 45 de țări și în 22 de limbi. 98% dintre companiile de brokeraj vizate au acces la portal, iar numărul de conexiuni lunare a crescut de șase ori de la lansare, ajungând la peste 130.000 de conexiuni. Această creștere se datorează, în parte, noilor instrumente și opțiuni pe care le-am adăugat la Broker Portal de la lansarea sa, în urmă cu puțin peste doi ani.

 

Feedback-ul partenerilor noștri

Dar ce părere au brokerii noștri despre el? I-am rugat pe unii dintre partenerii noștri din întreaga lume să ne împărtășească feedback-ul lor:

  • Austria: Christian Berger, șeful de țară al Marsh Austria
  • Franța: Emmanuel Portier, președinte executiv al ICBA
  • Mexic: François de Pins, partener-director la INCCOR
  • Africa de Sud: Warren McDonald, manager de coastă la Aon Africa de Sud
  • Spania: Silvia De Benito, Account Officer la Bruzon Correduria de seguros
  • Turcia: Tolga Aktolga, director comercial la AU Turkey

Acest succes este rezultatul muncii în echipă, de la mai multe echipe și birouri din cadrul Coface până la comunitatea noastră de brokeri. Este un privilegiu pentru noi să continuăm să servim mai bine clienții noștri comuni împreună și suntem recunoscători pentru eforturile continue ale tuturor de a face din acest proiect o realitate!

Vedeți întreaga serie pe canalul nostru de YouTube!