CofaMove: aplicația Coface pentru gestionarea riscului de credit în mișcare

Afacerea ta se mișcă repede - și uneori viața ta se mișcă și mai repede! Acesta este motivul pentru care am creat CofaMove: aplicația Coface pentru gestionarea rapidă a riscului de credit atunci când sunteți în mișcare.

O aplicație all-in-one

 

CofaMove vă permite să vă gestionați riscul de credit de pe telefon sau tabletă. Această aplicație inovatoare de asigurare de credit vă permite să luați pe drum indicațiile de acoperire Coface. Instrumentul îi ajută pe managerii de credite să fie mai reactivi în ceea ce privește asumarea riscurilor, ceea ce, la rândul său, îi ajută să îi ghideze mai bine pe reprezentanții de vânzări din teren, făcându-i mai eficienți în ceea ce privește prospectarea și negocierea.

 

Cu CofaMove, puteți:

 

  • Identificați cumpărătorii,
  • Solicitați limite de credit,
  • Comandați servicii de informații și rapoarte: selectați informațiile de care aveți nevoie dintre opțiunile disponibile și confirmați - informațiile vor fi livrate direct pe dispozitivul dumneavoastră! 
  • Urmăriți stadiul creanțelor & despăgubirilor: urmăriți cazurile de restanțe trimise prin CofaNet și utilizați instrumentul „Urmărire despăgubiri” pentru a obține informații precum datoria netă, valoarea estimată a plății creanței și data estimată a plății.

 

Și toate acestea prin câteva atingeri de pe dispozitivul dumneavoastră mobil!

 

Cofamove by Coface: construirea de afaceri în mișcare!

CofaMove este disponibil în peste 15 limbi și poate fi accesat de către cei ~40.000 de utilizatori CofaNet fără costuri suplimentare. Dacă doriți să aflați mai multe despre asigurarea de credit comercial sau despre ofertele noastre de servicii de informare, puteți contacta unul dintre birourile noastre locale, accesând „ALTE SITE-URI” și selectând țara în care vă aflați.

CofaMove este acum disponibil în AppStore (iOS), și Google Play (Android)!