Care sunt asigurările esențiale pentru orice afacere (conform Forbes)?

Rolul liderului de afaceri este de a anticipa. Atunci când apare o criză, aceasta poate avea consecințe financiare ireparabile. Revista Forbes enumeră polițele de asigurare esențiale pentru a preveni aceste consecințe, care pot fi dramatice, iar asigurarea de credit este, evident, una dintre ele.

Asigurarea de credit este o garanție care protejează companiile împotriva riscului de neplată, permițându-le să fie acoperite și despăgubite în caz de neplată.

 

Cum funcționează asigurarea de credit?

Atunci când încheiați o poliță de asigurare de credit cu Coface, noi ne ocupăm de monitorizarea riscurilor asociate fiecăruia dintre cumpărătorii dvs. și de plata despăgubirilor în caz de neplată, permițându-vă să vă concentrați pe dezvoltarea activității dvs. de afaceri cu toată liniștea.

 

Care sunt avantajele asigurării de credit?

Anticipare

Datorită asigurării de credit, vă puteți gestiona riscurile comerciale datorită unor date complete și actualizate.

Protecție

Protejați-vă creanțele comerciale și asigurați-vă fluxul de numerar prin încasarea facturilor neplătite.

Dezvoltare

Păstrați-vă capacitatea de finanțare și încrederea partenerilor dvs. bancari.

 

Care sunt diferitele contracte de asigurare de credit la Coface?

Oferta noastră este modulată în funcție de mărimea companiei: EasyLiner, pentru întreprinderile mici ; TradeLiner, asigurarea de credit pentru întreprinderile mijlocii, Globaliner, asigurarea de credit pentru multinaționale, etc. Acestea pot fi adaptate la nevoi specifice: TopLiner, Globalliance Project Cover, asistență pentru finanțare deconsolidată (securitizare), garanții, Unistrat de risc unic.