Stiri & Publicatii

Webinarii Coface

Urmariti webinariile Coface

CORONAVIRUS NOUTATI ECONOMICE #4: EUROPA CENTRALA SI DE EST

La trei luni de la inceputul masurilor de carantina efectele pandemiei COVID-19 asupra tarilor din Europa sunt vizibile atunci cand analizam indicatorii economici din trimestrul doi 2020. Datele arata ca PIB-ul economiilor din Europa Centrala din de Est va scădea cu 5,8% în 2020, potrivit prognozelor Coface. Unele sectoare - cum ar fi automotive, retail, textile si transport - sufera mai mult decât altele. Cu toate acestea, la cateva saptamani după relaxarea restrictiilor, majoritatea economiilor europene par sa se recupereze lent.
 
Urmariti webinar-ul aici

Coronavirus Noutati Economice #3: Europa Centrala si de Est

Grzegorz Sielewicz, Economist Regional Coface Europa Centrala si de Est, prezinta ultimele noutati privind efectele COVID-19 asupra economiei. Situatia economica actuala în ceea ce privește impactul pandemiei Covid-19 introduce multa incertitudine pe pietele financiare ceea ce provoaca ingrijorare in randurile companiilor si actionarilor îngrijorați legat viitorul afacerilor lor in fata unei posibile recesiuni globale. 
 
Urmariti webinar-ul aici

Economia in vremea Coronavirusului

Cum arata economia Romania in vremea Coronavirusului? Care sunt efectele crizei de COVID-19 asupra mediului de afaceri local si ce masuri iau companiile? Care sunt principalele modificari legislative pe care proprietarii de afaceri trebuie sa le aiba in vedere? Situatia actuala ridica numeroase astfel de intrebari care au nevoie de raspunsuri. Aflati mai multe despre acest subiect in cel mai recent webinar Coface prezentat de Iancu Guda, Services Director, Coface Romania si Teodora Rachitan, Managing Partner, Stancu, Rachitan si Asociatii.
 
Urmariti webinarul aici

Coronavirus NOUTATI ECONOMICE #2: EUROPA CENTRALA SI DE EST

Situatia economica actuala în ceea ce privește impactul pandemiei Covid-19 introduce multa incertitudine pe pietele financiare ceea ce provoaca ingrijorare in randurile companiilor si actionarilor îngrijorați legat viitorul afacerilor lor in fata unei posibile recesiuni globale. Ce impact ar putea avea noul Coronavirus pe pietele financiare? Care vor fi consecintele COVID-19 pentru Europa Centrala si de Est? Aflati mai multe din webinarul nostru, prezentat de Grzegorz Sielewicz, economistul CEE al Coface.
 
Urmariti webinarul aici

Coronavirus noutati economice: Global

Care sunt potentialele efecte economice ale pandemiei de coronavirus COVID-19 la nivel global? Aflati mai multe de la Julien Marcilly, Economist Sef, Coface.
 
Urmariti webinarul aici

Coronavirus: Noutati economice, Europa Centrala si de Est

Care sunt potentialele consecinte economice ale pandemiei de coronavirus COVID-19 pentru Europa Centrala si de Est? Viitorul este dificil de prevazut, insa o incetinire economica in intreaga regiune este inevitabila. Descoperiti mai multe in webinar,ul sustinut de Grzegorz Sielewicz, Economist Regional Coface, Europa Centrala si de Est
 
Urmariti webinarul aici

 Webinar: "Coface TOP 500 COMPANII DIN ECE"

In fiecare an, Coface analizeaza cele mai mari 500 de companii din Europa Centrala si de Est si le clasifica in functie de cifra de afaceri.   Care este sectorul de activitate care conduce topul?  Cum performeaza tarile? Cum se prezinta situatia in zona fortei de munca? 
 
Raspunsurile la aceste intrebari poti fi gasite in webinar-ul sustinut de Grzegorz Sielewicz, Economist Regional Coface Europa Centrala si   de Est si de Rainer Toifl-Dupin. Cei doi impartasesc cunostintele lor si informatii despre evolutia companiilor in 2018. 
 
Urmariti webinarul aici
Sus
  • Romanian
  • English