Oferta Coface Romania

InfoQuick - Rapoarte Online

Cu ajutorul rapoartelor InfoQuick, luati decizii intr-un timp scurt si minimizati riscurile din partea furnizorilor si clientilor

PATRU MOTIVE ESENTIALE PENTRU A ALEGE RAPOARTELE ONLINE INFOQUICK:

  • Selectarea partenerilor de afaceri ideali pentru dumneavoastra
  • Posibilitatea luarii deciziilor intr-un timp foarte scurt
  • Minimizarea riscurilor din partea furnizorilor si clientilor
  • Crearea unei imagini obiective asupra sanatatii financiare a partenerilor dumneavoastra de afaceri, inclusiv a competitorilor
Coface InfoQuick este un instrument de baza in managementul riscului de credit, ce reda profilul unei companii, oferind suportul necesar evaluarii situatiei partenerilor dumneavoastra de afaceri si adoptarii unor decizii rapide referitoare la oportunitatea dezvoltarii unui parteneriat comercial cu acestia.

Coface InfoQuick este livrat online in cateva minute si va prezinta orice companie din Romania din perspectiva urmatoarelor rapoarte:

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS

Rapoarte de Credit

New Service SRL, IMM infiintat recent, doreste sa penetreze piata cu un produs nou si sa capitalizeze o crestere agresiva in urmatorii trei ani.

 

Din cauza puterii scazute de negociere si a dificultatilor de plata din piata, majoritatea clientilor platesc la termen, dar intre 30 - 60 de zile. Chiar daca valoarea medie a facturilor este redusa, orice intarziere de plata poate periclita echilibrul fragil de finantare al IMM-ului.

 

New Service SRL are nevoie de o analiza preliminara a partenerilor de afaceri, disponibila foarte rapid si la un pret redus. In acest scop, New Service foloseste platforma online InfoQuick, oferita de Coface, unde poate obtine in mai putin de 3 minute date de identificare pentru orice firma din Romania, informatii financiare pentru ultimii patru ani, informatii juridice, precum si date privind comportamentul de plata al firmei interogate.

 

InfoQuick contribuie la economisirea de timp si resurse, oferind New Service SRL si altor IMM-uri posibilitatea adoptarii unor decizii intr-un timp scurt si, totodata minimizand riscurile din partea furnizorilor si a clientilor.

InfoQuick
INFOQUICK.RO - o solutie simpla si rapida pentru a inlatura grijile aparute in parteneriatele comerciale

Infoquick.coface.ro este o aplicatie web constituita sub forma unei platforme online, care permite clientilor sa obtina informatii de afaceri despre companiile din Romania intr-un timp foarte scurt.

 

Produsul de baza al platformei este raportul online InfoQuick, ce reprezinta o colectie de date publice generate de aplicatie, prin interogarea automata a unor surse de informare online, alaturi de informatii deja stocate in bazele de date Coface.

Sus
  • Romanian
  • English