Stiri & Publicatii

Coface Top 500 CEE

A X-a editie a topului primelor 500 de companii din Europa Centrala si de Est

banner_CEE_Top500_RO

 

DESPRE STUDIU

In 2018 Coface va publica cea de-a 10-a editie a studiului Top 500 companii din Europa Centrala si de Est - Coface CEE Top 500. Clasamentul este renumit in intreaga regiune si cuprinde cele mai puternice 500 de companii din Europa Centrala si de Est, luand in considerare atat cifra de afaceri, cat si factori aditionali precum: numarul de angajati, mediul de afaceri, sectoarele si piata in care acestea activeaza.

 

Folositi aceasta ocazie pentru a va prezenta rezultatele si pentru a va compara cu cele mai mari companii din CEE. Clasamentul va ofera posibilitatea de a arata ca sunteti printre cele mai bune companii din regiune.

COFACE TOP 500 CEE - STUDIU 2016

 

 

Editia din 2016 a studiului COFACE TOP 500 CEE a evidentiat urmatoarele aspecte:

 

2015 a fost un an bun pentru Europa Centrala si de Est. Evolutia medie a PIB-ului a fost de 3,3%, dupa 2,6% in 2014. Consumul privat a fost in crestere datorita reducerii somajului si cresterii salariilor. In acelasi timp, fondurile UE au sprijinit investitiile.

Pe scurt: ECE s-a confruntat cu o economie în plină expansiune. Cum au performat însă cele mai mari afaceri? Cititi descarcand documentul.

 

   

Sus
  • Romanian
  • English