Stiri & Publicatii

Evenimente

24/04/2019

CONFERINTA DE RISC DE TARA

Banner_emailing_CRC 2019

Coface Romania organizeaza, pe 28 Mai 2019, cea de-a XV-a editie a Conferintei de Risc de Tara, la Hotel JW Marriott, Bucuresti.

 

Cu o structura care se intinde pe o jumatate de zi, Conferinta isi propune sa acopere toate aspectele majore ale provocarilor macroeconomice prezente si ale mediului de afaceri regional, concentrandu-se pe Europa Centrala si de Est si Romania. Subiectele de discutie ofera publicului o perspectiva larga asupra riscurilor cheie, care afecteaza afacerile si ofera concluzii utile in stabilirea strategiilor pentru anul urmator. Temele care vor fi dezbatute sunt principalele tendinte ce modeleaza economia regionala, protectionismul si influenta asupra economiei globale si a tarilor emergente, impactul companiilor mari in mediul de afaceri din Romania.

 

Statutul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente de afaceri din Romania a cunoscut o crestere accelerata de la o editie la alta, in ceea ce priveste specialistii care au participat la eveniment si reprezentativitatea mediului de afaceri.

Invitatul special al acestei editii aniversare va fi David GOODHART, autor al bestseller-ului "Drumul spre undeva: Triburile noi care alcătuiesc politica britanică", Jurnalist și Head of the Demography Unit, Policy Exchange Think Tank.

Sus
  • Romanian
  • English