Oferta Coface Romania

Excellent SME

Certificatul Excellent SME promoveaza sustenabilitatea companiei dumneavoastra in randul partenerilor de afaceri actuali si potentiali

PATRU MOTIVE ESENTIALE PENTRU A ALEGE CERTIFICATUL EXCELLENT SME:

  • Vizibilitatea evaluarii pozitive a riscului comercial
  • Credibilitatea sporita in fata partenerilor de afaceri
  • Promovarea imaginii companiei prin intermediul CCIB si Coface Romania
  • Recunoasterea sustenabilitatii companiei la nivel national
Certificatul Excellent SME, emis de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Coface Romania, reprezinta solutia ideala prin care beneficiati in siguranta de oportunitatile de promovare si dezvoltare a afacerilor.

La baza certificarii sta evaluarea complexa a companiei realizata de catre Coface Romania prin intermediul unui Raport de Credit si monitorizata zilnic prin verificarea tuturor informatiilor referitoare la evenimentele ce pot avea impact asupra situatiei economico-financiare a companiei si implicit asupra capacitatii acesteia de a-si onora obligatiile comerciale fata de partenerii de afaceri.

 

Evaluarea pozitiva a unei companii este certificata prin intermediul unui logo amplasat pe website-ul companiei, utilizand tehnologia SafeSigned™.

 

Beneficii pentru partenerii de afaceri ai firmelor certificate si pentru vizitatorii website-ului:

  • Reducerea riscurilor comerciale
  • Cresterea gradului de incredere in relatiile de afaceri
  • Eficientizarea procesului de adoptare a deciziilor de afaceri

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS

Excellent SME

Fast Grow SRL, o companie de talie medie, isi propune o strategie de crestere a cotei de piata printr-o crestere mai rapida decat cea a concurentilor. Strategia prezinta multe provocari, deoarece concurenta este agresiva, increderea intre parteneri se castiga greu, iar Trust SRL dispune de un buget limitat pentru promovare si marketing.

 

Unul dintre cei mai buni furnizori ai firmei Fast Grow este Trust SRL, companie care beneficiaza de certificatul Excellent SME oferit de Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in baza analizei de credit realizate de Coface.
Datorita acestei sigle imposibil de copiat si vizibila in pagina de internet a Trust SRL, compania este certificata ca avand un risc foarte scazut.

 

In urma recomandarii primite din partea Trust SRL, compania Fast Grow depune o aplicatie la Coface pentru a fi certificata. In urma analizei detaliate a rezultatelor financiare, raportul de credit Coface confirma riscul comercial scazut al firmei Fast Grow, iar compania este certificata de Camera de Comert printr-o sigla online si listata pe site-ul oficial al Coface, in categoria selecta a companiilor cu risc scazut.

 

La scurt timp de la momentul certificarii, Fast Grow SRL observa un trafic in crestere pe site-ul de promovare a serviciilor sale, iar vanzarile se fac mai rapid. Recent, compania a beneficiat de extinderea termenelor de plata a facturilor catre un furnizor, in baza credibilitatii sustinute prin certificatul emis de Coface.

Sus
  • Romanian
  • English