Oferta Coface Romania

Coface EasyLiner

Coface EasyLiner va protejeaza afacerea impotriva riscului de neplata a facturilor si va asigura portofoliul de clienti

PATRU MOTIVE ESENTIALE PENTRU A ALEGE easyliner

  • Acoperirea riscului de neincasare a facturilor emise clientilor
  • Despagubirea pentru pierderile cauzate de neincasarea la scadenta
  • Acoperirea livrarilor catre partenerii internationali
  • Acoperirea portofoliului dumneavoastra de clienti
easyLiner-logo
Asigurarea de Credit Comercial EasyLiner este un produs unic in piata, adresat in special IMM-urilor, ce sprijina cresterea si dezvoltarea afacerii dumneavoastra prin includerea clientilor noi si siguri in polita de asigurare.

Furnizeaza servicii de credit management profesioniste prin analiza cumparatorilor, monitorizarea comportamentului de plata si servicii de colectare a creantelor neincasate.

 

Spre deosebire de asigurarea traditionala, procesul de vanzare este unul simplificat, dumneavoastra avand controlul asupra unor optiuni standardizate care permit achizitionarea rapida a politei, in maxim 7 zile. Pentru a sprijini procesul de obtinere a unei finantari, polita se poate cesiona si catre banca.

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS

EasyLiner

O companie de tip IMM din Romania, producator de ambalaje plastice, doreste sa acorde credite comerciale si clientilor sai externi care pana in prezent cumparau numai cu plata in avans. Pentru demararea acestui nou proiect, IMM-ul doreste sa aiba siguranta incasarilor, dar are nevoie si de finantare de la o institutie financiara, astfel incat sa acopere decalajul dintre incasarea creantelor de la clientii sai externi si costurile angajate pentru exportul respectivelor bunuri.

 

Din discutiile incepute cu Coface si cu banca finantatoare rezulta ca incheierea unei polite de asigurare EasyLiner ofera ambele beneficii:

 

     / siguranta incasarilor prin preluarea de catre Coface a

       riscului de credit in raport cu clientii externi;

 

     / drepturile de despagubire pot fi cesionate in favoarea bancii finantatoare ca si garantie a noii facilitati de

       credit, necesare de acordat.

 

IMM-ul semneaza contractul de finantare cu banca si incheie polita de asigurare EasyLiner cu Coface, cu cesiunea drepturilor de despagubire aferente debitorilor externi catre banca. IMM-ul dezvolta alaturi de Coface activitatea sa de export, ce creste cu 30% fata de perioada anterioara. Reuseste apoi sa vanda cu plata la termen catre clientii externi evaluati de catre Coface, iar in cazul unor intarzieri la plata, Coface poate incepe actiunile de colectare necesare.

Sus
  • Romanian
  • English