Stiri & Publicatii
29/07/2014
Stiri Corporate

Serbia devine piata cu numarul 98 pentru oferta de Asigurare de Credit Coface

Serbia devine piata cu numarul 98 pentru oferta de Asigurare de Credit Coface
Coface, liderul mondial in asigurarile de credit isi extinde activitatea din Serbia printr-un parteneriat local cu Axa. De acum inainte, in completarea serviciilor de colectare a creantelor si a ofertei de informatii de afaceri, companiile sarbesti pot beneficia de expertiza indelungata a Coface in asigurarea de credit si prezenta internationala a acesteia. 

Prezenta in Serbia incepand din 2007, atat pe piata de colectare a debitelor, dar si pe cea a informatiilor de afaceri, Coface a incheiat un acord de parteneriat tehnic cu Axa Nezivotno Osiguranje pentru a comercializa serviciile sale de asigurare de credit. Astfel, de la 1 Iulie, companiile sarbesti au posibilitatea de a accesa cunostintele aprofundate si experienta Coface in ceea ce priveste protectia riscului de credit in tranzactiile lor comerciale, dar si la analizele macro si micro-economice ale Grupului.

Ca o tara candidata la Uniunea Europeana, Serbia este o piata strategica pentru extinderea Coface", explica Katarzyna Kompowska, Coface Central Europe Region Manager. "An dupa an, Coface continua sa isi consolideze pozitia in Europa Centrala, o regiune deosebit de dinamica din punct de vedere comercial, cu potential atractiv de crestere. Astazi, serviciile de asigurare de credit oferite de Coface sunt disponibile, in mod direct sau indirect, in 14 tari din Europa Centrala”.

"Coface ofera clientilor sai cea mai mare retea internationala de asigurare de credit", adauga Jean-Marc Pillu, Chief Executive Officer, Coface Group. "Extinderea serviciilor noastre in 98 de tari intareste prezenta internationala a Coface si demonstreaza angajamentul nostru de a sustine initiativele de afaceri ale companiilor din intreaga lume."

Descărcaţi acest comunicat de presă : Serbia devine piata cu numarul 98 pentru oferta de Asigurare de Credit... (197,27 kB)

Contact


Diana OROS

Marketing and Communications Specialist 
Sos. Pipera 42, Et. 6 - 020112
Sector 2 - Bucuresti
ROMANIA
T: +40 37 46 70 886
Email: diana.oros@coface.com
 

Vezi şi


Website-ul Coface Serbia:

 

http://www.coface.rs

Sus
  • Romanian
  • English