Stiri & Publicatii

Conferinta de Risc de Tara

Tendintele economiei mondiale intr-o singura zi

Dupa succesul inregistrat in cadrul editiior anterioare, Conferinta de Risc de Tara organizata de Coface a devenit un eveniment de referinta, experimentand o crestere accelerata din punctul de vedere al invitatilor si al participantilor, reprezentanti de prim rang ai mediului de afaceri autohton si international

Conferinta de Risc de Tara Coface - 18 Octombrie 2016

Conferinta de Risc de Tara Coface - 18 Octombrie 2016

In 2016, Conferinta de Risc de Tara a ajuns la cea de-a XII-a editie. Evenimentul constituie un catalizator de idei si dezbateri pentru comunitatile de afaceri din Romania si isi propune sa faca un bilant al anului trecut, sa dezbata tendintele macroeconomice majore la nivel mondial si european care modeleaza economia lumii si sa analizeze principalele probleme ale Romaniei, alaturi de adoptarea unei strategii pentru un mediu de afaceri sustenabil.

 

Conferinta va fi structurata in doua sesiuni, pe parcursul unei zile. In cadrul primei sesiuni, se vor dezbate implicatiile riscurilor economice globale in tarile emergente si dezvoltate si principalele tendinte care modeleaza economia astazi. Invitatii acestei sesiuni sunt experti in macroeconomie si risc de tara.

Aceasta dezbatere va fi urmata de o masa rotunda, unde economistii sefi ai principalelor institutii bancare se vor concentra asupra politicilor si strategiilor unui mediu economic sustenabil in Romania.

EVENIMENT CU TRADITIE PENTRU COMUNITATEA DE BUSINESS

In 2015, the event brought together a record number of participants, more than 350 experts in country risk, experts from the academia, banking and Romanian and foreign investors.

We welcome you in 2016 too, join us to learn, even from chief economists of the leading banking institutions of Romania, more about the strategies and policies of a sustainable economic environment in our country.

 

For more information you can click HERE.

Sus
  • Romanian
  • English