Stiri & Publicatii

Conferinta de Risc de Tara

Tendintele economiei mondiale intr-o singura zi

Dupa succesul inregistrat in cadrul editiior anterioare, Conferinta de Risc de Tara organizata de Coface a devenit un eveniment de referinta, experimentand o crestere accelerata din punctul de vedere al invitatilor si al participantilor, reprezentanti de prim rang ai mediului de afaceri autohton si international

Conferinta de Risc de Tara Coface - 24 Mai 2017

Conferinta de Risc de Tara Coface - 24 Mai 2017

Coface organizeaza, la Hotel JW Marriott Bucuresti, cea de-a XIII-a editie a Conferintei de Risc de Tara, ocazie cu care experti de prim rang din domeniul economic si de business vor dezbate teme fierbinti ale momentului: viitorul economic al Uniunii Europene, Romania in contextul incertitudinilor privind viitorul Uniunii Europene, tendintele economice la nivel local, strategii si politici pentru un mediu de afaceri sanatos.

 

Evenimentul, devenit unul de traditie si de referinta pentru comunitatea de business din Romania, se adreseaza reprezentantilor de prim rang din mediul de afaceri intern si international.

 

Conferinta este structurata in doua sesiuni, pe parcursul unei zile.

 

In cadrul primei sesiuni, se vor dezbate implicatiile riscurilor economice globale in tarile emergente si dezvoltate si principalele tendinte care modeleaza economia astazi. Invitatii acestei sesiuni sunt experti in macroeconomie si risc de tara.

 

Cea de-a doua sesiune a Conferintei este structurata sub forma unei dezbateri, iar tema o reprezinta strategiile si politicile potrivite pentru un mediu de business sustenabil in Romania.

EVENIMENT CU TRADITIE PENTRU COMUNITATEA DE BUSINESS

Impactul miscarilor din economie asupra Europei

 

Aflata la cea de-a XIII-a editie, Conferinta de Risc de Tara Coface isi propune sa faca un bilant al anului trecut, sa dezbată tendintele macroeconomice majore la nivel mondial si european, sa analizeze adoptarea unei anumite strategii de politica monetara si principalele probleme ale Romaniei, in contextul incertitudinilor care marcheaza Uniunea Europeana. 

 

Pentru mai multe informatii apasati AICI.

Sus
  • Romanian
  • English