Stiri & Publicatii

Conferinta de Risc de Tara 2018

Trecutul schimba prezentul. Economia Europei in era turbulentelor politice

Conferinta de Risc de Tara Coface constituie un catalizator de idei si dezbateri pentru comunitatile de afaceri din Romania, in 2018 ajungand la cea de-a XIV-a editie

 

Statutul unuia dintre cele mai prestigioase evenimente de afaceri din Romania a cunoscut o crestere accelerata de la o editie la alta, in ceea ce priveste specialistii care au participat la eveniment si reprezentativitatea mediului de afaceri.

 

Structurat intr-un eveniment de o jumatate de zi, Conferinta de Risc de Tara isi propune sa acopere toate aspectele majore ale provocarilor macroeconomice prezente si ale mediului de afaceri regional, concentrandu-se pe Europa Centrala si de Est si Romania. Subiectele de discutie ofera publicului o perspectiva larga asupra riscurilor cheie, care afecteaza afacerile si ofera concluzii utile in stabilirea strategiilor pentru anul urmator.

INREGISTREAZA-TE ACUM: 140 EURO/ PERSOANA

Conferinta de Risc de Tara Coface - 9 Mai 2018

Conferinta de Risc de Tara Coface - 9 Mai 2018

In 2018, evenimentul va reuni aproximativ 400 de participanti, experti in riscul de tara, specialisti din domeniul academic, bancar, precum si investitori romani si straini.

 

Anul acesta dezbatem: viitorul economic in era turbulentelor politice, Romania in contextul incertitudinilor, tendintele economice la nivel local si european si povestile de succes ale antreprenorilor „made in Romania”.

 

CLICK AICI PENTRU DETALII

Sus
  • Romanian
  • English