Oferta Coface Romania

Date de Marketing

Cu ajutorul Datelor de Marketing oferite de Coface va identificati partenerii de afaceri ideali, in functie de nevoile de dezvoltare ale companiei dumneavoastra

PATRU MOTIVE ESENTIALE PENTRU A ALEGE DATELE DE MARKETING FURNIZATE DE COFACE:

  • Segmentarea pietei tinta in functie de nevoile dumneavoastra
  • Eficientizarea strategiilor de marketing si vanzari
  • Cautarea flexibila in functie de o multitudine de parametri
  • Informatii financiare actualizate despre aproape fiecare domeniu de activitate
Serviciul de Date de Marketing Coface va ofera posibilitatea identificarii partenerilor potentiali de afaceri ce activeaza in diverse domenii si sectoare de activitate si va eficientizeaza strategia de business, ajutandu-va sa va segmentati, in mod corect, piata tinta.

Datele de marketing reprezinta un cuantum de informatii prin intermediul carora va puteti identifica partenerii de afaceri ideali, in functie de nevoile de dezvoltare ale companiei dumneavoastra. Viteza de schimbare cu care mediul de afaceri romanesc se confrunta face ca informatiile actualizate si precise sa devina un factor important al succesului.

 

Coface lanseaza periodic CD-uri ce contin date de marketing, astfel incat companiile ce activeaza pe piata din Romania si doresc sa initieze afaceri in siguranta, sa beneficieze de instrumente utile ce pot fi folosite cu usurinta.

 

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS

Date de Marketing

New Business SRL este o companie care activeaza in industria alimentara. Incepand cu anul in curs, compania si-a extins gama de produse, intrand pe piata produselor lactate.

 

In conditiile in care prin intermediul acestor produse se adreseaza unui segment nou de clienti, iar facturile sunt incasate la termen, New Business SRL doreste sa-si minimizeze riscul prin alegerea celor mai buni parteneri de afaceri.

Mai exact, New Business SRL are nevoie sa stie care sunt clientii potentiali din proximitate ce au o durata de activitate de cel putin 3 ani, inregistreaza o crestere a cifrei de afaceri, o stabilizare a profiturilor si o indatorare sub media sectoriala.

 

Aplicand aceste filtre in baza de date proprie, Coface furnizeaza catre New Business SRL informatii de marketing sub forma unei baze de date cu 850 de companii locale care respecta simultan aceste criterii, impreuna cu calificativul de risc si informatii de contact pentru toate aceste firme (adresa oficiala, numere de telefon si numele administratorilor).

 

In baza informatiilor furnizate de Coface, New Business SRL are acum un punct de plecare solid pentru a sustine strategia ambitioasa de crestere pe aceasta linie de afaceri prin identificarea exacta a segmentului de piata.

 

Spre surprinderea sa, directorul general al New Business SRL observa ca trei clienti potentiali pe care dorea sa-i abordeze pentru a le livra marfa cu plata la termen nu sunt inclusi in baza de date furnizata de Coface si decide sa evite aceste companii.

Sus
  • Romanian
  • English