Oferta Coface Romania

Coface Select

Selectarea si monitorizarea partenerilor internationali de afaceri nu a fost niciodata mai usoara

PATRU MOTIVE ESENTIALE PENTRU A ALEGE COFACE SELECT:

 • Disponibil online, 24/24 h
 • Informatii despre companii din 21 de tari din Europa Centrala si de Vest
 • Rapoarte scurte si standardizate
 • Evaluarea partenerilor sau a prospectilor companiei dintr-o perspectiva internationala

Coface Select este un instrument inovator si util pentru exportatori si importatori atunci cand isi selecteaza potentialii parteneri de afaceri, dar si pentru monitorizarea clientilor existenti. 

 

Un instrument complet, deoarece va pune la dispozitie urmatoarele informatii:
 • Detalii despre companie (numele companiei, adresa, status, coduri de identificare, domeniul de activitate, echipa de management, numarul de angajati, date financiare)
 • Quick Rate - o evaluare a riscului, vizualizata in sistemul Traffic Light in culorile rosu, galben si verde, ce permite luarea rapida si eficienta a deciziilor de afaceri

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS

cofas select

European Freight & Logistics SRL (EFL), un important jucator in domeniul transporturilor internationale de marfa, a implementat cu succes o noua platforma online pentru gestionarea relatiei cu clientii companiei si firmele de transport partenere. Acest fapt a condus la cresterea semnificativa atat a numarului de cereri de oferte de transport din partea potentialilor clienti, cat si a solicitarilor de parteneriate din partea firmelor de transport din toata Europa, care doresc sa puna la dispozitie mijloacele de transport pentru preluarea marfurilor din diverse tari europene.

Pentru valorificarea corespunzatoare a oportunitatilor de dezvoltare a afacerilor aduse de noua platforma, EFL a identificat ca fiind esentiala posibilitatea de a obtine in timp real informatii relevante despre companiile care solicita oferte de transport sau incheierea de parteneriate.

 

Dupa studierea optiunilor, noul produs Coface Select oferit de Grupul Coface, cu care EFL derula deja o colaborare pentru obtinerea de informatii despre companiile romanesti, s-a dovedit a fi solutia optima atat din punctul de vedere al continutului, cat si al costurilor asociate. La baza deciziei de integrare in activitatea curenta a EFL a acestui raport international despre companii din 21 de tari din Europa Centrala si de Vest au stat atat disponibilitatea online imediata, cat si formatul compact in care sunt prezentate datele generale (identificare, detalii de contact, management, numar de angajati) si cei mai importanti indicatori financiari ai companiei analizate. Alaturi de acestea, raportul mai contine un indicator sintetic al nivelului de risc comercial estimat de Coface si prezentat in sistemul Traffic Light in culorile rosu, galben si verde.

Considerand ca raportul Coface Select reprezinta instrumentul ideal pentru prospectarea si evaluarea rapida a partenerilor de afaceri internationali, compania EFL a recomandat cu entuziasm produsul tuturor companiilor din portofoliul sau de clienti care desfasoara activitati de export si distributie la nivel european.

Informatii despre companii printr-un singur click

Comandati informatii de afaceri cu privire la peste 43 de milioane de companii din Europa Centrala de Est si de Vest ori de cate ori si oriunde doriti prin InfoICON - aplicatia online de informatii de afaceri si de colectare a creantelor.

 

1. Cautati societatea

2. Selectati produsul dorit

3. Platiti online si primiti raportul - Este at√Ęt de usor sa obtineti informatii care va ajuta sa reduceti riscul.

 

DORITI MAI MULT? UTILIZATORII NOSTRI INREGISTRATI BENEFICIAZA DE O SERIE DE AVANTAJE SUPLIMENTARE:

 • Preturi si oferte atractive
 • Rapoarte disponibile pentru companii la nivel mondial
 • Monitorizare online si istoric al comenzilor
 • Servicii Coface web: interfata cu sistemele clientilor

 

PENTRU MAI MULTE DETALII, ACCESATI PE BUTONUL DE MAI JOS:

 

Sus
 • Romanian
 • English