Oferta Coface Romania

Managementul Facturilor

Prin implicarea in timp util a expertilor Coface, veti accelera procesul de plata a facturilor si veti induce o disciplina a platilor tuturor partenerilor de afaceri

PATRU MOTIVE ESENTIALE PENTRU A ALEGE MANAGEMENTUL FACTURILOR PRIN COFACE:

  • Economie de resurse si timp pentru dumneavoastra
  • Concentrarea asupra activitatii de baza
  • Managementul optimizat al riscului de credit
  • Cresterea lichiditatilor
Serviciile noastre de management al facturilor acopera intregul proces: de la monitorizarea facturilor inainte si dupa scadenta, pana la recuperarea debitelor restante.

Abordarea noastra modulara permite clientilor sa externalizeze acest ciclu integral sau numai o parte din acesta. Echipele noastre de profesionisti si procedurile de lucru eficiente faciliteaza intregul proces de colectare.

 

Astfel, veti beneficia de:

  • Externalizarea totala sau partiala a ciclului de monitorizare a incasarii facturilor inainte si dupa scadenta acestora
  • Gestionarea procesului de urmarire a facturilor de catre o echipa specializata cu ajutorul software-urilor proprii
  • Eficientizarea facturilor la plata prin prioritizarea acestora de catre debitor in urma procesului de monitorizare, realizat de catre specialistii nostri

FURNIZAREA UNUI SERVICIU VALOROS

Managementul Facturilor

Well Pharm SRL este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori locali de produse farmaceutice, gestionand un portofoliu impresionant de aproximativ 5.000 de parteneri activi.
Clientii sai activeaza intr-un mediu de afaceri incert, cu termene de incasare de la Casa Nationala de Asigurari foarte extinse.
In acest context dificil si pe fondul concurentei agresive, Well Pharm SRL este obligata sa accepte termene de incasare de pana la 300 de zile de la emiterea facturilor.

 

Din cauza timpului extins dintre momentul emiterii facturii si data scadentei, Well Pharm SRL observa ca multi clienti nu gestioneaza cu atentie situatia platilor sau uita de acele facturi, motiv pentru care platesc cu intarziere. Pentru imbunatatirea fluxului de incasari, Well Pharm SRL apeleaza la Coface pentru serviciile de Management al Facturilor. In baza sistemelor interne specializate dezvoltate de catre Coface, toti clientii Well Pharm SRL primesc o notificare prin posta, una electronica si una prin SMS privind scadenta facturilor viitoare.

 

Datorita acestui parteneriat, incidenta facturilor platite cu intarziere s-a redus si acestea au fost oricum preluate automat de catre Coface pentru demararea procesului de colectare individualizat.

Sus
  • Romanian
  • English