Contact Coface Romania

Date cu caracter personal

COMPAGNIE FRANCAISE D'ASSURANCE POUR LE COMMERCE EXTERIEUR S.A. BOIS-COLOMBES - SUCURSALA BUCURESTI este inregistrata la ANSPDCP sub nr. 5743 din 2007.
SC COFACE ROMANIA CREDIT MANAGEMENT SERVICES SRL, divizia Informatii de Afaceri este inregistrata la ANSPDCP sub nr. 9480 din 2008, iar divizia Managementul Creantelor este inregistrata la ANSPDCP sub nr. 965 din 2008.
COFACE ROMANIA INSURANCE SERVICE SRL este inregistrata la ANSPDCP sub nr. 37318 din 2016.
 
Va multumim pentru ca vizitati acest website. Intimitatea dumneavoastra este importanta pentru noi si ne angajam sa o respectam si sa o protejam. Ca parte a acestui angajament, am pregatit informatiile de mai jos pentru a explica modul in care Coface Romania si subsidiarele sale colecteaza, folosesc, dezvaluie si trateaza in general informatiile personale ale cititorilor.
 
Dezvaluirea datelor personale:
Nu vom dezvalui, inchiria, vinde sau transfera in vreun fel informatii personale fara acordul dumneavoastra, cu exceptia situatiilor impuse de legislatia in vigoare, precum si a cazurilor prevazute in orice regulament care vi se va pune la dispozitie atunci cand vi se solicita date personale.
 
Securitatea datelor personale:
Am implementat diferite masuri in efortul de a mentine confidentialitatea tuturor datelor personale aflate in custodia si sub controlul nostru, inclusiv prin acordarea accesului la aceste informatii doar personalului si furnizorilor autorizati de servicii care au nevoie de aceste informatii. Mentinem o protectie administrativa, tehnica si fizica in efortul de a preveni accesul, utilizarea, modificarea sau dezvaluirea neautorizata a informatiilor personale aflate in custodia si sub controlul nostru.
 
Accesarea si corectarea datelor personale:
Daca doriti sa accesati informatiile personale pe care ni le-ati pus la dispozitie sau sa corectati anumite erori din aceste inregistrari, va rugam sa contactati, conform instructiunilor din cadrul sectiunii “Contact”. 
Pentru a va proteja intimitatea, vom lua masurile rezonabile necesare pentru a ne asigura de identitatea dumneavoastra inainte de a va acorda accesul pentru a face corecturi.
 
Va invitam sa contactati Departamentul de Marketing si Comunicare, ori de cate ori aveti o intrebare sau comentariu cu privire la politica de confidentialitate, doriti sa va retrageti numele dintr-o lista de e-mail sau orice alt tip de lista de marketing sau aveti o nemultumire privind modul in care tratam informatiile personale.
Ne puteti gasi la comunicare-romania@coface.com sau ne puteti scrie la adresa de corespondenta: Soseaua Pipera, Nr. 42, Et. 6, 020112, Sector 2, Bucuresti - Cladirea Globalworth Plaza (fosta Nusco Tower).
Sus
  • Romanian
  • English